Støtt oss med grasrotaandelen!

Alfheim Siida

Dato: 2011-06-04 22:14:26

Skrevet av: Oppmann

Real Romssa for en uke siden, rett etter bortekamp på grusbanen i Burfjord, så er det en ting som har stått i hodene til spillerne... Den historiske seieren smakte godt, men spørsmålet og snakkisen siste uka har vært om hjemmekampene skal spilles på Templarheimen Sør (grusbane!) eller Alfheim Stadion (kunstgress)
Kontrasten er enorm. Like stort var kontrasten på dagens kamp og de 2 første kampene.

4. seriekamp! Stemningen er på topp når guttan kommer inn på Alfheim Stadion, lenge før kampstart(!) Det henger et stort banner bak det ene målet, "Målkongen" står det på den. "Det ble hengt opp i morges" fleiper en av spillerne, og sikter til vår småskadde keeper Jan Børre, toppskårern. Han spiller som spiss idag, akkurat som mot Burfjord.

Kampen er igang, målsjanse nesten før dommern setter igang kampen. "Hadde vi skåret så tidlig ville det blitt et jag resten av kampen" humres det på benken. Begge lagene føler litt på hverandre. "Er de gode?", "er vi gode?", "vi vet vi er bedre enn resultatene tilsier" tenker de kanskje...

En av midtbanespillerne til bortelaget marker seg i duellene, "respekter meg" lyser det av ham, med rette. Men guttan våres tar mer grep om kampen, og det første målet på hjemmebane er et faktum, Jan Ailo! 1-0
Lillejohn kommanderer fra sin keeper plass, han vil ihvertfall ikke ha mål imot de neste 5 minuttene, det er sikkert. Om de 5 minuttene var omme eller ikke er jeg usikker på, men målet imot kom. 1-1 Tullemål egentlig, som mange i de første kampene.. "vi er jo over det stadiet" tenker jeg, håper guttan og vet det.
Joda det vet de, 2-1 til Real Romsa! Målskårer Jan Børre. Han vil ikke la Ailo ta han innpå, for Ailo var virkelig i skåringshumør. Idag spiller han som spiss, etter å ha måtte vikariere på stopperplass mot Burfjord. Han liker å være i angrep, og er dyktig i det faget.
Jan Ailo setter inn 3-1 målet. Herlig!
På slutten av omgangen får vi frispark i farlig posisjon, Lillejohn roper han har lyst å ta den. "Slapp av" får han i svar :)
Ingen mål på frisparket, dommern blåser av til pause.
Vi leder 3-1!

I garderoben er guttan virkelig fornøyd med spillet, de har kost seg ute på Alfheim matta. Jeg liker mentaliteten spillerne har, de legger nye planer om hvordan angripe, her skal det skåres mål! Alle er storfornøyde om at Alfheim ble hjemmebanen! "Deilig fotball", vi hadde krystallklar plan mot Burfjord på grus, men det var langt fra "deilig fotball". Kunstgresset passer perfekt idag, og det merkes i 2. omgang. Passningsspillet sitter bra, spillerne gjør seg spillbar og det er artig å se på! Deilig fotball!

Guttan har lært seg å kjenne hverandre bedre, og er mer sikre på seg selv. Nå spiller de mer for hverandre enn tidligere, snakker mer med hverandre enn i de første kampene. Håper denne utviklinga bare fortsetter. Målene renner inn, Jan Ailo og Jan Børre skårer i fleng. 7-1! Innbytter Nicklas fastsetter resultatet til 8-1!
Det var en herlig kamp, Ol Johan var luftens baron, Tor Erling gjorde en kjempejobb. Spissene terroriserte både i offside og onside. Alle gjorde bra figur, virkelig en lagseier! For meg det mest imponerende, Geir Michael, i de to første kampene byttet han seg ut og inn like mange ganger som skonummeret han bruker. Idag spiller han alle 90 minutter, andre kampen på rad!

Gleder meg til neste hjemmekamp, storkoste meg med deilig fotball!


Hovedsponsor: 

Neste kamp:

Forrige kamp:

lørdag 21.09.2013 13:00
Tromsøysund - Real Romsa
(Stakkevollan kunstgress)

  Sponsorer:
ČálliidLágádus

Nordland Hjertesenter

BJ Solutions
 

Støttemedlemmer 2012:

TROBUD AS

TEAM DISTRIBUSJON AS

Carina Sandvik
Erica Sandvik Winther
Ørjan Hansen
Sebastian Åagrav Hansen